Tips van december

  • Berichtcategorie:News / Tips

Het jaareinde nadert met rasse schreden. We nodigen u vriendelijk uit om samen het glas te heffen op een goed einde en een nog beter begin. Op 18/12 vanaf 18.30 – 21 uur.

Een jaar en drie maanden na de opening van Praktijk Zevenbronnen kunnen we u een nieuw teamlid voorstellen :

[info]Ans Valgaeren : mindfulness-trainer en coach.[/info]

Wil je met haar kennismaken ? Dan moet je zien dat je erbij bent op 18/12 om 19.30.

Nieuw in de praktijk Zevenbronnen

De eindejaarsperiode is voor velen een moment van reflecteren over het voorbije jaar en goede voornemens voor het nieuwe jaar. Vaak zijn we heel kritisch tegenover onszelf en stellen we hoge eisen…alleen beseffen we niet dat een zekere mildheid en compassie ons verder kan brengen dan onze ‘MOETEN’-trein. Mindfulness leert ons hier-en-nu aanwezig te zijn en te ‘ont-MOETEN’, meester worden over onze stress en genieten van elk moment…

Wil je kennismaken met mindfulness? Ans Valgaeren, mindfulness trainer en coach, geeft een korte introductie tijdens de eindejaarsdrink 18 december (rond 19.30u)en wil je graag laten proeven tijdens een kennismakingssessie op 8 januari (18-19u). Inschrijven voor de kennismakingssessie kan via info@mindful-present.be of tijdens de eindejaarsdrink.

De 8-weken training zal doorgaan op volgende data: 22-29 jan, 5-12-19-26 feb, 11-18 maart 2016 (19-21u). Inschrijven kan via mail info@mindful-present.be of via de website: www.mindful-present.be.