Open deurdag Rugpijn

  • Berichtcategorie:Tips

Open deurdag : rugpijn

Beste patiënt,

Op zaterdag 5/10 nodigen we u vriendelijk uit op onze opendeurdag. Komt u gerust een kijkje nemen doorlopend tussen 11 en 17 uur. We organiseren enkele fijne spreekbeurten en bieden een glaasje bubbels en wat lekkers aan. Interesse ? Stuur ons meteen een mail op info@praktijkzevenbronnen.be en we houden u hiervan op de hoogte.
Tot binnenkort ! Team Praktijk Zevenbronnen, aangestuurd door Myriam Vleminckx DO.

Cher Patient,
Vous êtes cordialement invité à notre Porte Ouverte le samedi 5/10. Entre 11h et 17h nous organisons des petites conférences en continu et nous vous attendons avec un verre de bulles et de petites friandises. En cas d’ intérêt, adressez -nous un mail vers info@praktijkzevenbronnen.be .
A Bientôt, L’ équipe du Cabinet de Septfontaines. Myriam Vleminckx DO.

11.00 : demo Huber Nl/Fr : werk op spierkettingen en neurologische integratie. 11.30 : Rugpijn FR : oorzaken , aanpak en praktische tips. MyriamVleminckx. Osteopaat DO. 12.00 : mindfulness : concept + enkele oefeningen. Ans Valgaerens, mindfulnesscoach. Nl. 12.30 : Discus hernia. Ingrid Tomsin , Osteopaat DO. Nl

13.30 : demo Huber Nl/Fr : werk op spierkettingen en neurologische integratie. 14.00 : Hernie discale. FR. Ingrid Tomsin , Osteopaat DO. 14.30 : Mal de dos, mal du sciècle. Myriam Vleminckx. Osteopaat DO. 15.00 : Reflexologie plantaire (FR) / voetreflexologie (NL). Anne Stradiot. Suivi de demo’s* 15.30 : demo Huber et reflexologie nonstop dès maintenant. 16.00 : Pleine Conscience : concept et exercices. Ans Valgaerens, mindfulnesscoach.(FR) 16.30 : demo Huber et reflexologie doorlopend.

* si vous désirez réserver votre mini-séance de reflexologie de 15 min. , contactez Anne par mail. Indien u uw reflexologie mini-sessie wilt reserveren , neem dan contact met Anne op haar mailadres annestradiot@hotmail.com. (5€)