De inhuldiging

  • Berichtcategorie:News
  • Bericht reacties:0 reacties

Op vrijdag 5/9 vond onder een stalende zon de inhuldiging plaats van Praktijk Zevenbronnen.

Een pluridisciplinair team biedt er een totaalaanpak op maat van hij of zij die op zoek is naar  gezondheid en evenwicht  Allereerst werd het team voorgesteld, dat momenteel bestaat uit 2 osteopaten, 2 kinesitherapeuten, een naturopaat / nutritherapeut en medische pedicure. In de nabije toekomst zal het team versterking krijgen van een arts /acupunctuur. De bedoeling is om stilaan eenieder zowel lichamelijk als mentaal te kunnen begeleiden om zijn gezondheid te optimaliseren.

Het lint van het nieuwe gedeelte werd vervolgens doorgeknipt door Hélène Derom-Mullie , kinesitherapeute op rust en destijds verantwoordelijk voor de perinatale kinesitherapie in het Brugmann Ziekenhuis.

Na demonstraties op een aantal toestellen, waaronder de EMS van mihabodytec©, werd er feestelijk geklonken op dit nieuwe project in het prachtig , rustgevend kader van zevenbronnen.

Een reactie achterlaten